Fagforum innen digital sikkerhet

CyberLand og Digital Innlandet inviterer til fagforum innen digital sikkerhet. Foto: Darwin Laganzon

Digital Innlandet og Cyberland inviterer til fagforum innen digital sikkerhet!

Lær mer og del erfaringer rundt sikkerhet i sky mandag den 7. desember kl. 15.00-17.00.

Fagforumet passer for deg som er brennende opptatt av og/eller jobber med digital sikkerhet. Vi ønsker deltagere fra alle bransjer og sektorer velkommen.

Begrenset antall plasser

Deltagelse er gratis. Det er mulig å delta fysisk i Gründerparken Brumunddal – begrenset antall plasser og påmelding til gunnmari@digitalinnlandet.no, eller digitalt på Teams med påmelding HER.

Del gjerne invitasjonen med andre som kan ha interesse av å delta.

Dette fagforumet tar for seg skytjenester fra et kunde- og leverandørperspektiv, samt diskuterer skytjenester ut i fra et generelt sikkerhetsperspektiv. Deltakere får innblikk i hva man som kunde bør ha på plass av krav og retningslinjer rundt innkjøp som omfatter skytjenester, og hvordan slike tjenester bør forvaltes i praksis.

Det vil også bli belyst hvordan man forholder seg til en on-prem versus sky diskusjon. Videre vil deltakere få innblikk i en leverandørs forhold og anbefalinger rundt skytjenester, samt fordeler og ulemper med skytjenester generelt. 

Programmet:

Det legges opp til dialog og erfaringsutveksling, i tillegg til følgende innlegg:

  • Kl. 15:00: Velkommen og kort presentasjon av agenda/personer ved Gunn Mari Sund Rusten.
  • Kl. 15.02: Kort info om CyberLand v/ prosjektleder Paul Erik Hattestad.
  • Kl. 15:10: Sikkerhet i skytjenester: Krav og innkjøpsprosesser. Siv Hilde Houmb, Seniorrådgiver Digital Sikkerhet, Statnett SF.
  • Ca. kl. 15:35: Samtale mellom leverandør og kunde angående sikring av skytjenester. Mats Thorvaldsen, Daglig leder Lindbak IT AS og Siv Hilde Houmb.
  • Ca. kl. 16:00: Kort beinstrekk/kaffepåfyll
  • Ca. kl. 16:10: Hvilke trender ser Microsoft, hva jobber de med, hvordan og hvorfor? Måns Hallstrøm, leder Cloud Sales Nordic i Also.
  • Ca. 16:50: Avslutning/oppsummering ved Siv Hilde Houmb. Innspill til innhold i kommende forum.

CyberLand er et samarbeid for å etablere en nasjonal klynge innenfor cyber- og informasjonssikkerhet i Innlandet. Målet er å styrke samfunnssikkerheten i Norge og bidra til økt verdiskaping og nye arbeidsplasser i Innlandet.

Digital Innlandet er et nettverk som jobber for å skape vekst og utvikling innen IKT-næringen, og samtidig gjøre Innlandet bedre på digitale løsninger. Nettverket skal gjøre det enkelt for andre å få tilgang til den kunnskapen og det nettverket de trenger for å kunne utnytte de mulighetene digital teknologi gir.