Totalforsvarets cybersikkerhetskonferanse 2021

CyberLand ønsker velkommen til Totalforsvarets cybersikkerhetskonferanse 2021 på Scandic Lillehammer Hotel onsdag 25. og torsdag 26. august.

I fjor ble Totalforsvarets cybersikkerhetskonferanse arrangert som en hybrid mellom fysisk/digital deltakelse på grunn av koronapandemien. Til tross for det, samlet konferansen over 140 deltakere, og over 200 fulgte den digitalt. Årets konferanse vil også bli gjennomført som en form for hybrid, på grunn av usikkerheten rundt tempoet på gjenåpningen av landet.

I år samarbeider vi med Norsk Informasjonssikkerhetsforums (ISF) høstkonferanse, som arrangeres samme sted mandag 23. til onsdag 25. august, og Cyberforsvarets Cybermakt-konferanse, som arrangeres torsdag 26. og fredag 27. august, også på Scandic Lillehammer Hotel. Dermed står hele uke 34 i cybersikkerhetens tegn på Lillehammer!

Årets konferanse går fra lunsj onsdag til lunsj torsdag. Mer praktisk informasjon om påmelding/overnatting og nyheter om konferansen vil komme i løpet av kort tid.