Nytt Fagforum digital sikkerhet mandag 10. mai

Temaet denne gang er «Styringssystem og strukturert tilnærming til informasjonssikkerhet«. Fagforumet finner sted i Gründerparken Brumunddal mandag 10. mai kl. 15.00 – 17.00. Det er også mulig å følge fagforumet digitalt på Teams.

Klikk her for mer informasjon og påmelding.

ISO 27001 er en internasjonal standard for å etablere og sertifisere et styringssystem for informasjonssikkerhet. Et styringssystem betyr i praksis en strukturert tilnærming, og standarden er et av flere hjelpemidler for å oppnå dette.

Fagforumet vil ta for seg styringssystem og risikostyring, med fokus på metode, rammeverk og praktisk erfaring. Siv Hilde Houmb fra Houmb AS moderer og leder møtet, og i tillegg blir det innlegg ved Aida Omerovic fra Norsk Regnesentral, og Helene Birkeland og Terje Vernholt fra Netsecurity AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *